Advies door specialisten
Ruim aanbod van unieke producten
Te zien in onze showroom
Samenstellen naar wens

14-09-2022

iul

Jet, set go... met de hottub combi-massage

Herkent u dat gevoel, dat u zich na een massage als herboren voelt? Een massage kan u helpen om beter te bewegen, om pijn in spieren en gewrichten te verminderen en het kan zelfs uw nachtrust verbeteren. Maar soms kan de drempel om de deur uit te gaan voor een massage wat groot zijn. Want wat is een goede salon? En welke kosten zijn aan de massage verbonden? Gelukkig kunt u de oplossing in de vorm van een combi-massage kopen! Met onze hottub combi-massage hoeft u niet langer de deur uit voor een massage, want u kunt de massage gewoon vanuit uw eigen huis krijgen. De massage jets in combinatie met het warme water van de hottub creëren een therapeutische ervaring.

 

Wat is de combi-massage?

Maar wat is zo’n combi-massage nu precies? De combi-massage bestaat uit knoppen die in de hottub ingebouwd worden. Vaak worden ze ingebouwd bij één van de of alle zitplaatsen van de hottub. De knoppen spuiten water met hoge druk het hottub water in. Door deze druk ontstaan bijvoorbeeld bubbels of waterstromen, die hetzelfde gevoel als een massage geven. Op deze manier heb je een hottub met net iets meer luxe. In onze webshop kunt u kiezen uit drie verschillende soorten massagesets. Zo verkopen we een set voor een bubbelmassage, een set voor een watermassage en een combi van een bubbel- en watermassage. Een bubbel- en watermassage werken als volgt:

Bubbelmassage 
De bubbelmassage-set zorgt (zoals de naam al zegt) voor bubbels. Uit de knoppen komt een waterstraal die bubbels veroorzaakt. Deze bubbels geven een speels en ontspannen gevoel met maar één druk op de knop!

Watermassage 
De watermassage-set wordt ook wel een jet systeem genoemd. Deze set produceert waterstralen die met hoge druk uit de jets komen. De jets worden vaak op de zitplekken ingebouwd, waardoor u comfortabel kunt zitten terwijl uw rug gemasseerd wordt.

Installatie en onderhoud van de combi-massage

Wilt u optimaal en lang kunnen genieten van uw hottub? Vergeet dan niet om eens in de zoveel tijd onderhoud uit te voeren. Dit is misschien niet uw favoriete onderdeel, maar met onze tips is dit klusje zo geklaard.

Montage 
Bij de ene hottub zit de combi-massage bij aanschaf standaard ingebouwd en bij de andere hottub moet dit nog gebeuren. Bij de installatie is het belangrijk om niet alleen te kijken naar het type set dat u gaat installeren. Het is ook handig om naar de locatie van de jets en de hoeveelheid aan jets die u wilt installeren te kijken. In een zespersoons hottub zal één bubbelmassage jet weinig verschil gaan maken bijvoorbeeld. Hier zijn meerdere jets voor nodig, onze complete set bijvoorbeeld. 

Onderhoud 
De combi-massage vraagt om weinig onderhoud. Ga je eens in de zoveel tijd een grote hottub schoonmaak doen? Laat het bad dan leeglopen en zet de jets voor één minuut aan. De leidingen van de jets kunnen dan helemaal leeglopen, waardoor al het oude water uit het bad is. Wilt u meer weten over de schoonmaak van uw hottub? Lees dan onze blog ‘hottub met glasvezel binnenbak schoonmaken.’

Voor- en nadelen van de combi-massage

Wat helpt u om fysieke of mentale stress of pijnklachten te verminderen zonder medicatie te gebruiken? Het is aangetoond dat een massage helpt bij het verminderen van pijn en andere kwalen. Maar daar houden de voordelen van de combi-massage niet op. Van de combi-massage set is ook aangetoond dat het: 
  • Gifstoffen wegspoelt en ontstekingen verminderd 
  • Flexibiliteit vergroot (oké… u bent waarschijnlijk niet direct super lenig, maar zult makkelijker kunnen bewegen) 
  • Uw nachtrust kan verbeteren 
  • Uw immuniteit vergroot 
En dit alles… Zorgt er weer voor dat u geluksgevoel vergroot wordt. WIN-WIN! Heeft u even geen behoefte aan de massagefunctie, dan zet u deze op ieder gewenst moment met één druk op de knop uit.

Meer informatie?

En, bent u al overtuigd van de voordelen van de combi-massage? Twijfel niet langer, laat uw droom in vervulling gaan en koop de hottub die u op het oog heeft. Heeft u nog vragen of wilt u advies op maat? Dan geven onze experts u graag advies op maat over de aanschaf van de combi-massage en jets.